duminică, 14 decembrie 2014

Insurgent Trailer

A apărut trailerul filmului mult aşteptat, Insurgent, a doua parte din seria Divergent!







O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfârşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane...

Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta  de şasprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei care îi iubeşte şi pe ea însăşi, în timp ce caută răspunsuri la întrebările sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire. 

Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure.

Trasformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.






2 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa fac,as vrea sa vad filmul dar nu am citit cartea,ce crezi,ar fi mai ok sa citesc prima data cartea iar dupa aceea sa ma uit la film? Divergent mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una îţi recomand să citeşti mai întâi cartea. Sunt în aceeaşi situaţie în legătură cu Insurgent şi am decis să nu merg la film până nu citesc cartea. De obicei cartea nu mă mai atrage aşa de mult dacă văd filmul, şi e păcat pentru că, întotdeauna cărţilemai bune. Dar este okay să vezi filmul înainte să citeşti cartea, dacă ai ocazia să mergi la film şi încă nu ai cartea.

      Ștergere