duminică, 14 decembrie 2014

Un început frumos


Astăzi, pe data de 14 decembrie, am decis să-mi fac propriul meu blog.


        Nu mi-am făcut blog să mă dau mare, să fac pe deşteapta sau mai ştiu eu ce. Am făcut acest blog pentru mine, pentru a-mi demonstra mie însămi că sunt în stare de ceva. Că sunt în stare să realizez ceva, chiar şi un lucru mărut ca acesta. Un lucru mărut care ar putea deveni un lucru mare, cine ştie.

         O să încerc din răsputeri să mă ocup de blog aşa cum trebuie, asta însemnând să postez cât mai des şi să nu îl las baltă. Îmi voi posta gândurile pe aceste foi virtuale, împărtăşindu-le cu voi, în speranţa că o să vă placă cât de puţin chestiile mărunte pe care le voi scrie. Voi scrie recenzii, altele mai bune, altele mai rele, voi face concursuri cu şanse egale de câştig, pentru că ştiu cât de însetaţi pot fi unii oameni după cărţi.

          Nu ştiu dacă o să vă placă ceea ce voi face, dar totuşi, sper. O să scriu despre toate şi despre orice îmi vine în minte. Indiferent dacă o să vă placă blogul meu sau nu, vreau să ştiţi că vă iubesc. Indiferent că eşti un necunoscut, un apropiat, un prieten, o rudă sau o persoană care a descoperit acest blog din greşeală.

       Voi încheia spunându-vă: Distracţie plăcută şi bun venit în mica mea lume!

6 comentarii:

  1. Bun gasit in lumea ta! Ai un blog frumos, care o sa creasca tot mai mare...:) Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase, înseamnă enorm!

      Ștergere
  2. Ai un blog superb,destul de diversificat si foarte dragut ! Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult şi mă bucur că ai o părere pozitivă despre el! Mă străduiesc :D

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, chiar mi-a fost. Şi nu numai la început, mereu îmi e. Am făcut multe pentru blog şi o să fac în continuare, în speranţa că lumii îi place ceea ce vede şi ceea ce citeşte. Nu sunt eu cea mai bună, dar mă bucur că sunt în stadiul în care mă aflu cu blogul :D

      Ștergere