joi, 12 martie 2015

ONIX - Jennifer L. Armentrout - ÎN CURÂND LA LEDA

Format: 13×20 cm
Autor: JENNIFER L. ARMENTROUT
Traducere: Roxana Claudia Olteanu
ISBN: 978-606-8623-81-8
Editura: LEDA
Aparitie: 2015
Numar pagini: 480

Disponibil din: 25 MARTIE 2015


 
NEW YORK TIMES BESTSELLER

 O miză uriaşă, o chimie perfectă

E foarte greu să fiu conectată cu Daemon Black…
Prin magia sa extraterestră, Daemon este hotărât să-mi demonstreze că ceea ce simte pentru mine e mai mult decât urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Aşa că încerc să-l ţin la distanţă, deşi e mai aprins ca niciodată în aceste zile reci de iarnă. Dar noi avem probleme mai mari.

Ceva mai rău decât arumii se află în oraş…
MA-ul este aici. Dacă descoperă ce poate face Daemon şi că există o conexiune între noi doi, atunci sunt terminată. La fel şi el.
Iar la şcoala noastră a venit un băiat nou, care are un secret. Ştie ce s-a întâmplat cu mine şi mă poate ajuta, dar pentru asta trebuie să-l mint pe Daemon şi să stau departe de el. De parcă aş putea! Căci, în ciuda raţiunii, simt că mă îndrăgostesc de Daemon. Rău de tot.

Dar apoi totul se schimbă…
Am văzut pe cineva care nu ar trebui să mai fie în viaţă. Şi trebuie să-i spun lui Daemon, chiar dacă ştiu că nu va înceta să caute până ce nu va afla adevărul. Ce s-a întâmplat cu fratele lui? Cine l-a trădat?
Şi ce vrea MA-ul de la ei – de la mine?

Nimeni nu este cine pare a fi.

Şi nu toată lumea va supravieţui minciunilor…


Nu ştiu de voi, dar eu de-abia aştept cartea deşi nu am apucat nici măcar pe prima s-o citesc. Totuşi, mă bucur că nu o să trebuiască să mai aştept după ce termin Obsidian.3 comentarii:

 1. Îmi place mult coperta! :D Nu știu de ce. N-am citit primul volum, am să mai aștept să văd cum e și poate am să încerc și eu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi mie îmi place coperta, doar că faţa tipei mi se pare ciudăţică. Nu ştiu de ce :)) Am auzit că Obsidian este chiar bună, iar dacă seria asta e una din seriile alea în care autorul devine mai bun pe parcurs, probabil că Onix este şi mai bună.

   Ștergere
  2. LOL. =)) Acum mi-am dat seama, uitându-mă mai atent, că, într-adevăr, e ciudățică; are o aliură de piți! Ups! Pupici!

   Ștergere