joi, 26 martie 2015

Onix(LUX #2) de-abia ieşită din tipar


Team Daemon, Ediura Leda nu încetează să ne uimească! Chiar ieri a ieşit din tipar minunata carte ''Onix'', a doua carte din seria Lux. După ''Obsidian'' lumea s-a îndrăgostit nebuneşte de Daemon şi sunt sigură că îl veţi adora şi în a doua carte, pe care mor de nerăbdare să o citesc. 

Mă bucur că cei de la editură s-au mişcat atât de repede şi au adus foarte rapid Onix la noi pe piaţă. 

Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii ( AICI

Descriere:

O miză uriaşă, o chimie perfectă

E foarte greu să fiu conectată cu Daemon Black…
Prin magia sa extraterestră, Daemon este hotărât să-mi demonstreze că ceea ce simte pentru mine e mai mult decât urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Aşa că încerc să-l ţin la distanţă, deşi e mai aprins ca niciodată în aceste zile reci de iarnă. Dar noi avem probleme mai mari.
Ceva mai rău decât arumii se află în oraş…
MA-ul este aici. Dacă descoperă ce poate face Daemon şi că există o conexiune între noi doi, atunci sunt terminată. La fel şi el.
Iar la şcoala noastră a venit un băiat nou, care are un secret. Ştie ce s-a întâmplat cu mine şi mă poate ajuta, dar pentru asta trebuie să-l mint pe Daemon şi să stau departe de el. De parcă aş putea! Căci, în ciuda raţiunii, simt că mă îndrăgostesc de Daemon. Rău de tot.
Dar apoi totul se schimbă…
Am văzut pe cineva care nu ar trebui să mai fie în viaţă. Şi trebuie să-i spun lui Daemon, chiar dacă ştiu că nu va înceta să caute până ce nu va afla adevărul. Ce s-a întâmplat cu fratele lui? Cine l-a trădat?
Şi ce vrea MA-ul de la ei – de la mine?
Nimeni nu este cine pare a fi.
Şi nu toată lumea va supravieţui minciunilor…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu