marți, 6 ianuarie 2015

Filme aşteptate ale anului 2015



20. Mininons 

Data lansării în România: 10 iulie 2015

Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie...



 



 
19. Spectre

Data lansării în România: 23.10.2015

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.







18. Ted 2 

Data lansării în România: 26.06.2015

O nouă aventură cu ursuleţul Ted.







17. Mortdecai

 Data lansării în România: 23.01.2015

Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna. Va reuşi?









16. Cinderella

Data lansării în România: 13.03.2015

 Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună şi ai curaj". Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?






 15. Ant-Man

Data lansării în România: 17.07.2015

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.








14. Jupiter Ascending

Data lansării în România:  06.02.2015

La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos.








13.  Mad Max: Fury Road

Data lansării în România:  15.05.2015

Filmul va fi similar în ton şi substanţă cu cele anterioare: "e o relansare a universului respectiv şi o restructurare completă. Ceea ce nu înseamnă că ignoră filmele pe care deja le ştiţi prea bine. Înseamnă doar că o modificare de perspectivă asupra unei lumi în care va fi inclus acelaşi personaj, însă într-o manieră adusă la zi. Mel ar fi perfect pentru această mişcare dar, dintr-un motiv sau altul, a refuzat proiectul, iar eu am acum imensa responsabilitate de a-i călca pe urme. Voi încerca să exprim aceeaşi violenţă, autenticitate şi duritate pe care le-a exprimat el atât de bine în primele trei filme ale seriei", declară Tom Hardy.








12. Pan

Data lansării în România:  24.07.2015

 Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).
 





11. Kingsman: The Secret Service

Data lansării în România:  13.02.2015

 Filmul are la bază seria de benzi desenate cu acelaşi nume creată de Mark Millar, în care, Firth îl va interpreta pe Unchiul Jack, un super-spion al MI6 care îl ia sub aripa sa pe Gary, un pierde-vară care are norocul să îi fie nepot şi din care speră să facă un bărbat respectabil şi un spion de nota 10.








10. Taken 3

Data lansării în România: 09.01.2015

 În primele două părţi ale cunoscutei serii de acţiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-şi apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autorităţile, cât şi un duşman din trecutul său plin de violenţă, duşman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere.


 







9.  Tomorrowland




Data lansării în România:  22.05.2015

 Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.






 8. Terminator Genisys



 Data lansării în România: 03.07.2015

 Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare.






 7. Fast and Furious 7

Data lansării în România:  03.04.2015

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.









6. Insurgent

 Data lansării în România: 20.03.2015

După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facţiuni stă să înceapă. Şi, la vreme de război, trebuie să decizi de ce parte lupţi. Transformată de propriile hotărâri, dar şi de durere şi sentimentul de vină, Tris îşi îmbrăţişează Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce ar putea pierde dacă o ia pe această cale.






5. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Data lansării în România:  18.12.2015

 O continuare a epopeei semnată de George Lucas.








4. The Avengers: Age of Ultron

Data lansării în România:  01.05.2015

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice!









3. Fifty Shades of Grey

Data lansării în România: 13.02.2015


Povestea filmului - inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James - îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

 


 
 
 
 
2.The Hunger Games: Mockingjay part 2
 
 Data lansării în România: 20.11.2015
 
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.
 
 
 
 
 
 


1. Jurassic World 

 Data lansării în România: 12.06.2015

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om...






















3 comentarii:

  1. Nu stiam ca o sa apara Ted 2, mi-ai facut ziua mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt cinefila, deci majoritatea filmelor din lista nu stiu cu ce se mananca, dar astept Ted 2 si Jocurile Foamei... Si mor de curiozitate sa vad ecranizarea la Fifty Shades..

    RăspundețiȘtergere