duminică, 11 ianuarie 2015

Sfârşit de săptămână



Am avut o săptămână destul de încărcată, iar vremea nu a fost deloc în favoarea-mi. Am avut parte de nişte vizite de la rude, şi a fost obositor pentru că a trebuit să stau să le fac pe plac şi să le dau tot ce le pofteşte inima. Eu nu stau la oraş, deşi îl vizitez foarte des -mai puţin pe vremea asta- şi am îngheţat din cauza maşini, care puteam să jur că mă ura la momentul respectiv, nu avea nici un chef să pornească. Am luat microbuzul şi s-a stricat şi ăla, vă daţi seama cât noroc pe mine.


Săptămâna voastră cum a fost? Sper că  mai bună ca a mea.






















Dar, în ciuda tuturor, am avut ocazia să citesc două cărţi:

Oraşe de Hârtie de John Green ( recenzia AICI )
şi
Ultimul Avanpost de Lavinia Călina ( recenzia AICI )


Au fost nişte cărţi uimitoare, diferite una de cealaltă, şi de-a dreptul fascinante.



Că tot veni vorba de cărţi, ce titluri aţi mai citit în cursul acestei săptămâni?



3 comentarii:

  1. Felicitări mult pentru cărți și recenzii! În ultimile săptămâni, hmm, am citit „Trandafiri”, de Leila Meacham, am terminat seria „Crossfire” a Sylviei Day, am mai citit cartea biografică a lui Celine Dion, m-am mai pierdut prin John Green (Looking For Alaska, The foult in our Stars), Silmarillion, a lui Tolkien. :)) Ah, da, și am văzut o groazăăă de filme: Paranormal Activity, brrr, de mi s-a făcut pielea de cocoș, Never let me go (am plâns, aici, recunosc). :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai citit multe cărţi, mă bucur pentru tine. Urăsc filmele de groază, mor de frică la ele =))) Eu am plâns mult la Hachiko. Doamne, cât am mai putut plânge la filmul ăla.
      Mă bucur că ţi-au plăcut recenziile, sper să fi ieşit ceva :)) :D

      Ștergere
  2. In ultimul timp, am prins gustul cartilor politiste si am citit ceva in acest sens: Zece negri mititei, Crima din Orient Express, Doamna din lac, Somnul de veci, Razbunarea slutilor... Si am in vedere: Betibu, Pana de dinozaur si Redusi la tacere...

    RăspundețiȘtergere