vineri, 27 februarie 2015

In my mailbox (#3)

 ''Miss Peregrine'' de Ransom Riggs am primit-o la un schimb. Mi-a plăcut coperta şi auzisem anumite păreri despre ea înainte, aşa că am riscat şi sper că nu mă va dezamăgi.





 ''Îngerul Nopţii'' de Becca Fitzpatrick am primit-o la un blind. Îi mulţumesc mult fetei ce mi-a dăruit-o, chiar mi-o doream şi nu mă aşteptam. (Recenzia AICI)


La fel ca ''Miss Peregrine'',  ''Cum să faci să nu citeşti'' de Tommy Greenwald a fost primită la un schimb. Nu e cine ştie ce, dar e foarte drăguţă, mai ales pentru copii.


Aceste două cărţi le-am câştigat la un concurs de fidelitate de pe blogul Where the rain falls.



 Seria ''Forţele răului absolut'' de Kelley Armstrong am cumpărat-o la un preţ destul de bun, acum sper să-mi placă şi să nu mă facă să regret faptul că am cumpărat-o.



Acum, ultimele cărţi din mailbox-ul meu sunt: seria Cincizeci de umbre. Le-am câştigat la un concurs de pe elefant.ro . Le mulţumesc mult atât pentru cărţi cât şi pentru scrisoare, care, apropo, mi-a făcut ziua mult mai bună atunci când am primit-o. Atâtea semnături şi urări doar pentru mine :)) <3



Pe lângă aceste cărţi, am mai primit de la editura Corint Junior acest tricou şi CD legat de romanul ''Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke'', care a apărut în această lună la editură. Eu una ador tricoul, mai ales că negrul este nonculoarea mea preferată :))







Voi ce-aţi mai primit/achiziţionat? :D

6 comentarii:

  1. Am citit Forţele răului absolut, mi-a placut. Nu e în my top 10, dar e făinuţă. Te captivează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine de ştiut, mă bucur că ţi-a plăcut :D Mulţumesc pentru feedback :3

      Ștergere
  2. Ce cărți frumoase, Anna! Să te bucuri de ele.

    PS: Sunt invidios că ai seria „50 shades”, ghgrrrrrrrrrrr!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesscc <3
      Nu eşti singurul =)))) Când le-am primit eram la şcoală şi când am desfăcut coletul am crezut că rămân fără ele. O colegă mi-a luat primul volum şi a fugit cu el :)))))

      Ștergere
  3. :)))) Hahahaha. Drăguț, le-ai primit la școală?

    RăspundețiȘtergere
  4. Seria ''Forţele răului absolut'' de Kelley Armstrong mi-a placut...fiecare in parte ma facea sa-mi doresc sa recites urmatoarea...abia astept recenzie.

    RăspundețiȘtergere