miercuri, 4 martie 2015

Marvel's Avengers: Age of Ultron - Trailer 3

It's heeereee!
Al treilea trailer al filmului ''Avengers: Age of Ultron'', al doilea capitol ''The Avengers'', tocmai ce a apărut. Cel mai nou film Marvel ni-i prezintă pe Răzbunători în noi ipostaze şi întâmplări. De data aceasta, atenţia îi revine lui Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, creat de Tony Stark (Iron Man). Acesta ar trebui să facă, ştiţi voi, gesturi de bine-facere lumii, dar acesta va declara război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite, acesta se aruncă împotriva New York-ului alături de cei doi aliaţi ai săi, ''Răzbunătorii'' fiind singurii în stare să ţină piept ameninţări (cum era şi normal). Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră, Hulk şi normal, Iron Man vor avea nevoie de multă voinţă şi putere pentru a-l înfrunta pe geniul robot, în stare să controleze până şi minţile oamenilor. Incredibil, nu?

Deeciii, după ''Captain America: The Winter Soldier'' (un film genial, apropo) am rămas cu un sentiment aşa de ciudăţel în privinţa filmelelor de la Marvel şi a continuării acţiunii. Îmi era sincer, foarte dor de Răzbunători. Să-i văd împreună pe toţi, aşa, la un loc. Luptând împreună, ştiţi voi.  Îmi pare rău, totuşi, că nu avem parte de Loki şi Bucky în filmul ăsta because they are my favorite villains and I really love them, dar sper să apară în următorul ''The Avengers'', care cică ar apărea prin 2018 sau aşa ceva.

 Sunt sigură că filmul nu mă va dezamăgi şi sper să nu o facă. De obicei cei de la Marvel nu mă dezamăgesc în legătură cu ''Răzbunătorii'' şi filmele legate de ei, dar acum nu ştiu, vom vedea. Luna lui aprilie e plină de surprize. De filme şi de seriale (da, Game of Thrones) pe care le aştept cu sufletul la gură şi cu banii în buzunar.

Încheind şi revenind la subiect, vreau şi eu un Ultron. Pentru teme, nu altceva.
Acum, voi ce părere aveţi de noul trailer?



2 comentarii:

  1. Am văzut un trailer la cineva cu „The Avengers”. Nu mă pasionează, dar a părut interesant. E cu roboți și meh, mi se pare prea SF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de mică mă uit la desene cu Marvel :)) Sunt ca nişte idoli pentru mine şi încă îi ador. Stăteam mereu până la 4 dimineaţa numai să mă uit la Hulk, Spiderman, Wolverine etc. Bunica mă certa mereu când mergeam la ea şi stăteam până târziu :)))

      Ștergere