duminică, 8 martie 2015

Who run the world? Girls! Or should I say women?

Nu o să scriu prea mult la postarea asta din cauza faptului că astăzi am o stare ciudată şi proastă. Nu am inspiraţie deloc şi nici chef, plus că nici nu vreau să mă plictisesc. 

Anul ăsta chiar nu am avut chef de mărţişoare şi flori şi tot tacâmul care se dă la începutul primăverii. Am încercat să evit toată harababura asta şi da, n-am prea reuşit. Nu am dat şi nu am primit nimic, de mărţişor zic. Dar cum a venit 8 martie, ca în fiecare an am fost târâtă peste tot pe la rude şi pe la prietenii de familie să împart flori, mărţişoare şi cadouri. Am spus atâţia ''La mulţi ani'' astăzi încât nu vreau să mai aud cuvintele astea.Totuşi, pe lângă starea mea naşpa de oribilă, am fost bucuroasă să văd că toate femeile cărora le-am urat la mulţi ani şi le-am dăruit flori au fost extrem de fericite -unele chiar şocate-. M-am simţit bine.


And also my boss.
De-a lungul secolelor, de când s-a făcut planeta asta şi până acum, femeile, după părerea mea, nu au fost respectate cum se cuvinte. Nu vreau să trezesc morţii chiar azi, dar vreau să le urez ''la mulţi ani'' tuturor femeilor din toate timpurile. Pentru că o merită din plin. Vreau să le urez un călduros ''la mulţi ani'' şi tuturor femeilor din lume încă în viaţă, pentru că, merită. Sunteţi şi mereu veţi fi cele mai tari şi minunate fiinţe de pe planeta asta şi fie ca toate dorinţele să vi se împlinească! Pentru că, meritaţi! Vreau să-i urez un ''la mulţi ani'' şi mamei mele -în particular-. Eşti cea mai tare mamă ever şi te iubesc enorm. Meriţi tot ce e mai bun şi îmi cer scuze pentru toate nopţile nedormite de când eram mică şi îmi cer scuze pentru toate neplăcerile pe care le-ai avut din vina mea. Te iubesc mult! 


Sper că aţi avut un 8 martie mai fain ca al meu şi la mulţi ani...?

Pupici şi îmbrăţişăăări!

2 comentarii: