luni, 19 ianuarie 2015

In my mailbox (#2)






Aceste trei cărţi şi cele trei semne de carte adorabile le-am câştigat la un concurs de Crăciun. Îi mulţumesc din suflet Alexandrei, atât pentru cărţi cât şi pentru semnele de carte. Le ador. M-am apucat de una din cărţi şi e genială. Mulţumesc.


Am găsit pe un site acest colier minunat cu Jocurile Foamei (Revolta) şi nu am putut să nu îl iau. Dacă doriţi şi voi unul intraţi pe Accesorii Altfel. Produsele sunt noi, învelite frumos în punguliţa lor, ceea ce m-a suprins, şi la un preţ extrem de convenabil. Am mai dat comandă de pe anumite site-uri şi nu am avut plăcerea ca produselor să li se ofere o asemenea atenţie. Recomand pagina, este serioasă şi produsele sunt minunate.


Nu e tocmai o achiziţie, dar am primit de la o învăţătoare din şcoala mea acest porcuşor de guineea. Ea nu a mai putut avea grijă de el aşa că ni la dat nouă. E adorabil şi are..ugh...cum să zic, corzi vocale puternice :))


Ar mai fi câteva chestii de adăugat, dar alea nu sunt importante de pus pe blog (deşi, doresc să fac această paranteză şi să-i mulţumesc mamei mele care mi-a dăruit un nou telefon, aveam nevoie de el).

Voi ce aţi mai achiziţionat/primit săptămâna aceasta?

7 comentarii:

  1. TE URASC PENTRU POSTERELE CU THE HOBBIT! Felicitari pentru achizitii, sa ai grija de porcusor, is tareeee stricator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ŞI EU MĂ IUBESCCC <3 <3
      Mulţumesc, o să am. Să ştii că e destul de cuminte (probabil din cauza faptului că e nouă şi nu ne cunoaşte.) Eh, s-a apucat deja să-mi roadă caietele (începând cu manualul de româna) dar nah, asta e =)))

      Ștergere
  2. E asa dragut lantisorul, imi iau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat si eu like paginii Accesorii Altfel... Ma apuc de controbait, vreau sa cumpar si eu ceva cu motive livresti. Dragut porcusorul, sa-ti traiasca! Sa stapanesti sanatoasa telefonul! Iar pentru carti, te invidiez... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Şi eu invidiez multă lume pentru cărţile pe care le deţin :))

      Ștergere
  4. Am dat si eu like paginii Accesorii Altfel... Ma apuc de controbait, vreau sa cumpar si eu ceva cu motive livresti. Dragut porcusorul, sa-ti traiasca! Sa stapanesti sanatoasa telefonul! Iar pentru carti, te invidiez... :)

    RăspundețiȘtergere